HTML

Jó nőnek lenni

Friss topikok

Címkék

ajándékötlet (7) alaprajz (1) állatok (28) álom ház (601) angol nyelvlecke (11) arcápolás (1) Audrey Hepburn (3) avon (1) babavárás (1) barátság (11) barna (125) bézs (27) bikini (5) bőr (5) bravo travel (5) Buddha (1) buliba (119) cipők (188) Coco Chanel (4) család (2) csinos (618) dekoltázs (2) depresszió (1) divat (10) dolgozószoba (2) ebédlő (12) egészségmegőrzés (100) ékszerek (27) eladó (1) elegáns (197) életmódváltás (38) előszoba (1) eskuvoiruha (65) farmer (491) fehér (96) fekete (177) fekete-fehér (84) fesztiválra (17) fontos (1) fotó ötlet (2) fürdőszoba (37) gardrob (10) gondolatok (418) gyász (1) gyerekszoba (9) gyermekneveléshez (112) gyógyítás (1) h&m (15) haj (40) hálószoba (14) házibuli (4) hidegtál (16) idézet (22) ilyen fotót (25) jelmez (1) kabát (61) kalap (1) kamra (7) kandalló (2) karácsonyfa (2) kék (29) kemence (8) kert (47) kertészkedés (8) kismama rucik (6) konyha (50) könyv (3) köret (1) köröm (60) kreatív (2) laza (223) leggings (16) lugosítás (3) maxiruha (3) medence (10) Nanas shoping Bp (2) nappali (72) narancsbőr (1) nyár (433) ősz (371) outfit és make-up (6) paleo. (7) párkapcsolat (92) party (193) piros (55) pite (4) poncsó (1) prikatikák (181) programajánló (1) raklapból (7) ráncok ellen (3) receptek (65) ruhaösszeállítás (1156) rusztikus (3) sapka (6) sárga (21) smink (92) sportos (9) strandra (3) stria (1) szaletli (1) szépségápolás (16) színes (115) szórakozás (2) szőrtelenítés (1) szürke (50) tálalás (1) táska (73) tavasz (329) tél (362) teltkarcsú (13) terasz (25) tetőtér (2) tetoválás (7) torna (29) torta (11) újraélesztés (1) ünnep (292) utazás (28) uzsonnára (1) vagány (235) varrás (1) vásárlás (1) vendégváró (42) vicces (71) virág (1) vitaminok (1) zakó (3) zöld (14) Címkefelhő

Zöldséges lapcsánka

2013.10.08. 15:29 Bonvoyage

Zöldséges lapcsánka

Zöldséges lapcsánka

Hozzávalók:

25 dkg répa
25 dkg cukkini
50 dkg burgonya
2 nagy tojás
1/2 bögre aprított petrezselyem
2 evőkanál teljes kiőrlésű-/zabliszt
1 teáskanál só
1/2 teáskanál bors
1/4 bögre növényi/olíva/repceolaj
 

Elkészítés:

1. Most meg, majd hámozd meg a zöldségeket, majd robotgéppel aprítsd össze őket.
2. Tedd bele a keveretet egy nagy tálba, önts hozzá egy kevés vizet
3. Tedd hozzá a tojást, petrezselymet, lisztet, sót, borsot, majd keverd jól össze.
4. Egy serpenyőt melegíts elő, önts bele egy kevés olajat.
5. Ha elég meleg, egy evőkanálnyi zöldséges egyveleget tegyél a serpenyőbe, majd nyomkodd le, hogy lapos legyen. Tegyél mellé annyi adagot, amennyi még elfér a serpenyőben úgy, hogy ne érjenek össze.
6. Süsd 1-2percíg, míg enyhén meg nem barnul.
7. Szalvétával kibélelt tányérbe tedd, ami elkészült, hogy felszívja a felesleges olajat.
 



Forrás: http://www.enportal.hu/zoldseges-lapcsanka.html#ixzz2h8Y8TS00

Szólj hozzá!

Címkék: receptek vendégváró

A bejegyzés trackback címe:

https://jononeklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr985557128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása