HTML

Jó nőnek lenni

Friss topikok

Címkék

ajándékötlet (7) alaprajz (1) állatok (28) álom ház (601) angol nyelvlecke (11) arcápolás (1) Audrey Hepburn (3) avon (1) babavárás (1) barátság (11) barna (125) bézs (27) bikini (5) bőr (5) bravo travel (5) Buddha (1) buliba (119) cipők (188) Coco Chanel (4) család (2) csinos (618) dekoltázs (2) depresszió (1) divat (10) dolgozószoba (2) ebédlő (12) egészségmegőrzés (100) ékszerek (27) eladó (1) elegáns (197) életmódváltás (38) előszoba (1) eskuvoiruha (65) farmer (491) fehér (96) fekete (177) fekete-fehér (84) fesztiválra (17) fontos (1) fotó ötlet (2) fürdőszoba (37) gardrob (10) gondolatok (418) gyász (1) gyerekszoba (9) gyermekneveléshez (112) gyógyítás (1) h&m (15) haj (40) hálószoba (14) házibuli (4) hidegtál (16) idézet (22) ilyen fotót (25) jelmez (1) kabát (61) kalap (1) kamra (7) kandalló (2) karácsonyfa (2) kék (29) kemence (8) kert (47) kertészkedés (8) kismama rucik (6) konyha (50) könyv (3) köret (1) köröm (60) kreatív (2) laza (223) leggings (16) lugosítás (3) maxiruha (3) medence (10) Nanas shoping Bp (2) nappali (72) narancsbőr (1) nyár (433) ősz (371) outfit és make-up (6) paleo. (7) párkapcsolat (92) party (193) piros (55) pite (4) poncsó (1) prikatikák (181) programajánló (1) raklapból (7) ráncok ellen (3) receptek (65) ruhaösszeállítás (1156) rusztikus (3) sapka (6) sárga (21) smink (92) sportos (9) strandra (3) stria (1) szaletli (1) szépségápolás (16) színes (115) szórakozás (2) szőrtelenítés (1) szürke (50) tálalás (1) táska (73) tavasz (329) tél (362) teltkarcsú (13) terasz (25) tetőtér (2) tetoválás (7) torna (29) torta (11) újraélesztés (1) ünnep (292) utazás (28) uzsonnára (1) vagány (235) varrás (1) vásárlás (1) vendégváró (42) vicces (71) virág (1) vitaminok (1) zakó (3) zöld (14) Címkefelhő

Saslik

2013.10.14. 20:39 Bonvoyage

Saslik

Hozzávalók a saslikhoz
1 kg pulykamell filé
3 db bébi cukkini
24 db koktél paradicsom
Hozzávalók a páchoz
2 db citrom
3 gerezd fokhagyma
1 kiskanál tört színes bors
3 ágacska rozmaring
0,5 dl szűz oliva olaj
Hozzávalók a saslikhoz
1 mokkáskanál só
8 db fanyárs

Elkészítés

Először készítsük el a húspácot.

Ehhez egyszerűen keverjük össze a pác hozzávalóit.

A húst vágjuk hozzávetőlegesen egyforma kockákra, körülbelül akkorákra, amekkorák a paradicsomok, és egy órára pácoljuk be a marinádba.

A bébi cukkiniket is igyekezzünk úgy kiválasztani, hogy a paradicsomok átmérőjével megegyező vastagságúak legyenek.

Ha nagyobb cukkinit tudunk csak venni, akkor kockázzuk akkorára, mint a húst.

A cukkinit nem kell meghámozni, elég alaposan megmosni.

A fanyársakat legalább fél órára áztassuk vízbe. Ez azért fontos, hogy ha pl. nyílt tűz felett sütjük, akkor ne kapjon lángra.

Tűzzük fel a húst és a zöldségeket a nyársakra.

Kezdjük a hússal, majd felváltva tegyünk a nyársa mindent. Egy-egy nyárson legyen 3-3 paradicsom, és cukkini karika.

A végén is hús legyen.

A saslikot grillezhetjük szabad tűzön, rácson, vagy bordázott serpenyőben tűzhelyen is.

Szólj hozzá!

Címkék: receptek vendégváró

A bejegyzés trackback címe:

https://jononeklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr975568602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása